Romani ADIO TRECERE LIBERA LA FRONTIERA ! Fara PASAPORT nu poti sa...

Romani ADIO TRECERE LIBERA LA FRONTIERA ! Fara PASAPORT nu poti sa mai treci granita! Vezi ce sa intamplat!

119300
16
DISTRIBUIȚI

De astazi 08/07/2016 romanii nu mai pot trece granita daca nu detin PASAPORT, aceasta lege fiind adoptata de Uniunea Europeana din cauza problemelor pe care le-au facut unii dintre cetatenii Romaniei in Europa, acestia fiind considerati periculosi .
Legea a fost publicata si in Monitorul Oficial!

Aceasta lege i-a enervat extrem de mult pe toti romanii din strainatate si au inceput sa distribuie aceasta stire pe facebook !
Daca nici tu nu esti de acord cu aceasta lege DISTRIBUIE alaturi de alti 33222 Romani care au facut-o deja !
SURSA: stiri-online24.eu

Cea mai PERVERSĂ fotografie a VERII! Loredana Chivu ȘI-A DESFĂCUT PICIOARELE și și-a arătat TATUAJUL DIN ZONA INTIMĂ! Fanii au reacționat imediat: ”Ce mare e!”

Citeste si :

16 COMENTARII

  1. Nici nu vin în țară. Ies direct afară spre alte țări. Dar cu pașaport nu mai pot face probleme romanii din străinătate.. Ori că e rada-baba sau baba-rada e acelas lucru. Pădure fără uscaturi nu există. Cred mai mult pentru a mai incasa ceva bani pentru stat ca să dea pensii la adormitii din guvern și pentru mici cheltuieli în Caraibe. Și pentru ceva șpăgi la pașapoarte că trebuie să aștepți cel puțin două săptămâni. Cine poate sa stea în țară pentru un pașaport două săptămâni. Se dăduse o lege că actele personale se fac într-o zi. Numai carnetul de conducere fac acest lucru. În rest nici o schimbare.

  2. […] Romani ADIO TRECERE LIBERA LA FRONTIERA ! Fara PASAPORT nu poti sa mai treci granita! Vezi ce sa int…– info-diaspora.com 5471 shares 3253 comments 8630 likes 2 tw. trackbacks 41 tw. followers […]

LĂSAȚI UN MESAJ